Gezocht

Momenteel ben ik voor een langdurig project op zoek naar mensen welke zijn geboren voor 1950 en een speciale herinnering hebben aan een (oude) foto. Een foto van een speciaal of onvergetelijk moment in zijn of haar leven. Het is mooi meegenomen als er bij de foto een leuk, ontroerend, speciaal of onvergetelijk verhaal hoort. Het mag een foto van alles zijn, als de persoon in kwestie maar op de (oude) foto staat. Denk aan schoolfoto, foto op het werk, bruiloft, evenement (kermis etc.), vakantie, uitstapje enz.

Graag wil ik (tegen vergoeding) mensen op leeftijd fotograferen met de foto bewuste foto in de hand. En een foto zoals hiernaast.

Van alle gefotografeerde personen wordt een collectie gemaakt met als doel (jongere) kijkers bewust te maken dat de mensen (op leeftijd) ook ooit kind zijn geweest, ooit verliefd zijn geworden, ouders zijn geworden, mooie en verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt, enz. Oftewel achter ieder persoon op leeftijd schuilt een verhaal.

 

Ken of ben jij deze persoon? Dan kom ik graag met je in contact. Dit kan via deze link. Vermeld hierin een korte omschrijving van het verhaal, de foto en de persoon en ik neem z.s.m. contact met je op. 

Alvast bedankt! en tot snel!